Primaire cariës 3.4 vulling

De 56-jarige mevrouw wonend in Denemarken, van beroep cateraar, verzocht haar premolaar 3.4 gerepareerd te krijgen. Na genoeg Healozon de afgelopen tijd werd er een vulling aangebracht van glascarbomeer kleur A2, zogenoemde “haaientand” vulling met ondersteunende eigenschappen voor genezing. Er werd niet geboord. De levensduur werd verzocht op 40 jaar. De afbeelding met vulling is de datum 24 augustus; vier dagen na plaatsing (20 augustus) en van de afbeeldingen vooraf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s