Praktijk: Simmerdyk 6, 8601 ZP Sneek

Healozon is een voor Nederlandse begrippen niet-erkende tandtherapie. U wordt geholpen door een tandzorgprofessional, géén erkende tandarts opgenomen in het wettelijke B.I.G. register. Wilt u worden geholpen door een conventionele tandarts erkend door een overheidsregister zoek dan een andere praktijk. Tandbederf wordt hier behandeld met ozon aangemaakt en toegediend door een instrument van het merk HealOzone type X4 next generation. Er wordt niet geboord in lichaamseigen tandweefsel. Ozon bestaat uit positieve zuurstof radicalen O2+ opgewekt in een ontladingscilinder onder 13 MegaVolt gevormd tot O3. Een extreem sterke oxidator die tandbeen tot in de wortelpunt steriel maakt door bacteriën te verwerken tot CO2 – kooldioxide en dit af te pompen onder een vacuum van 50 milibar. Vervolgens worden beneficiale bacteriën aangewakkerd om mineralen en eiwitten onder invloed van vitaminen en enzymen tandweefsel te helpen mineraliseren. Optimaal een natuurlijke immuniteit voor het behoud van het lichaamseigen gebit. Wortelkanaalbehandeling en extractie wordt voorkomen. Ook geschikt voor behandeling van vroegere of mislukte wortelkanaalbehandeling. Ozon helpt kronen, bruggen en implantaten langer in stand te houden. Uitermate geschikt voor behandeling van parodontitis. De enige praktijk die HealOzone stand alone aanbiedt. Zo bent u er zeker van dat er niet alsnog wordt geboord of getrokken zonder dat u er achter staat. Geen voorbehouden handelingen. Geen BIG tandarts. Geen vergoedingscodes. Vrije tarieven. Innovatief met duurzame zelf genezende “haaientand glazuur” vullingen. Voor mensen die soeverein eigen verantwoording nemen voor hun gebit en algehele gezondheid en levens verlengde behandelingen. Sterf niet kort na uw zeventigste! (Al zou dit een meevaller zijn voor de staat.) Blijf stralen als een ster en voeg 20 tot 50 jaren extra aan uw leven toe. Bel direct voor tandhealing op 0515431260 of 0515411411

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s