Glascarbomeer sealing

De 35-jarige heer uit West-Afrika wenste met spoed even een reparatie aan zijn molaar 3.6 met marginale afbrokkeling rondom de oude amalgaam vulling. Een occlusaal putje viel ook op. Voor het grote defect mesiaal-linguaal werd er glascarbomeer Fill gezet. De kleinere kier distaal en het putje werd gerepareerd met glascarbomeer glass seal. Dit vloeit dun en kruipt mooi in kiertjes. De man wilde snel verder reizen en polijsten werd dus uitgesteld. Niet mijn stijl maar het materiaal polijst zich occlusaal wel natuurlijk. Preparatie enkel met Healozon voor 20s per tandvlak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s