Odus kroon glascarbomeer

 

Deze 47-jarige heer had wortelkanaalbehandelingen gehad aan premolaren 1.4 en 2.4. Vervolgens brak kies 1.4 af en kies 2.4 brak door midden. Zijn vertrouwen in het tandartsen gilde daalde tot onder het nulpunt. Zin om hoge kosten te maken had meneer ook niet. Het bleef wel een esthetisch probleem. Met Healozon werden de stompjes een paar keer gekuurd. Met Odus kroon vormen, bestaand uit acryl plastic, werden Glascarbomeer reparaties aangebracht in bulk fill. Zelf hechtend. Zonder etsen. Voordelig. Non invasief. Geen stift materiaal. Valt niet onder voorbehouden handelingen. De kleur A2 wordt nog iets donkerder. De gerepareerde kies kan nog wat worden ingekort; het materiaal laat zich goed beslijpen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s