Arbeidsintensieve glascarbomeer vulling

De 64-jarige Gelderse vertoonde op molaren 1.7 en 1.6 intimiderende caviteiten. Het koste wel moeite om de reparaties aan te brengen. Nu maar hopen dat de zelfhechtende glascarbomeer haaientand vullingen het volhouden. Na enig uitdagende vraagstelling stelde mevrouw een gewenste levensduur van twintig jaar. Iets hoger richten dan het doel, dan bereik je het misschien wel. Let op de eivormige tip van Klaver Instrudent wat met de GCP gloss handig afwerkt. Belichting 2 keer 30s. U ziet de kleur van 1.7 geplaatst op 13-7-2016 bijtrekken naast de vulling van 1.6 geplaatst op 27-7-2016. De 1.7 is deels nog hersteld op 27-7 zoals u aan het kleurverschil kunt zien. Dat de kleur (A2) van dit reparatiemateriaal nog bijtrekt zoals de leverancier al zei wordt gestaafd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s