Glascarbomeer vulling 1.5

De 48-jarige Utrechter kwam met een losgelaten composiet vulling van premolaar 1.5 distaal. De oude vulling zat nog wat klem in de caviteit en moest in delen verwijderd. Een matrixschildje met ringklem werd gebruikt voor aansluiting op element 1.6. Na Healozon preparatie werd de haaientandvulling geplaatst. Altijd een kunst om er wat moois van te maken. Zeker gezien de oneffenheid van het buurelement waarop is geadapteerd. Er werd niet geboord en niets weggeslepen. Dankzij Healozon is het risico op ontstekingen en napijn zo goed als uitgesloten. Een jaar zorggarantie werd verstrekt op de reparatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s