Uitdagende haaientandvulling

De 76-jarige mevrouw uit regio Rotterdam vertoonde vier weken geleden nog bloederige ontstekingsverschijnselen van molaar 4.6. Inmiddels is het element naar verwachting opgeklaard. Na nog een Healozon sessie als preparatie is er zonder tandartsboor een Glascobomeer “haaientandvulling” gezet. In bulk fil zonder bonding. Geen etsen. Er werden twee capsules van elk 0,5 g benut en redelijk stevig aangedrukt met gloss coating en een kiesstempel. Een jaar zorggarantie is er verleend op de reparatie. In geval van mankementen worden deze dan hersteld zonder verdere kosten te berekenen. Dit GCP materiaal wordt wel zo betrouwbaar geacht dat het zakelijk risico beperkt is. Daarnaast speelt medische ethiek en de uitdaging van een steile leercurve.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s