“Onmogelijke” reparatie

 

De 61-jarige heer wonend in provincie Utrecht consulteerde met een afgevallen kroon van molaar 1.7. De onderliggende tandwortel vertoont een diepe caviteit zo deplorabel dat reparatie volgens een reguliere tandarts onmogelijk is na een vergeefse poging met composiet. Dit vernieuwend glascarbomeer GCP “haaientand” vulmateriaal is biocompatibel hydrofiel en kan rechtstreeks op de pulpa geplaatst worden. Zonder etsen. Door preparatie met Healozon is ontstekingsrisico nagenoeg uitgesloten. De reparatie valt in de experimentele categorie met instemming van de klant en de prognose is redelijk goed. Plaatsing van een kroon is op termijn mogelijk. Meneer opteert voor een Zirkonium kroon. Misschien in de loop van het jaar 2017. Mijn voorlopig oordeel is dat ik de uitvinder en marketeer van dit materiaal wel wil nomineren voor een Nobelprijs geneeskunde. Daarvoor ondersteuning gevraagd. Wat vindt u?  URL: http://www.tandartskriele.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s