Primaire cariës

De 15-jarige jongeman uit de regio vertoont primaire cariës met een occlusale caviteit van element 2.6. Een reparatie is optioneel. Glascarbomeer kan dan geschikt zijn. Met healozon is actieve cariës tot staan gebracht en met bijgeleverde nazorg adviezen zal deze molaar niet verder ontsteken. De caviteit dicht laten groeien zit er niet in tenzij de jonge heer misschien in een yurt gaat wonen in een soort Siberische shaman familieclan. Controle over zes maanden waarbij alsnog tot reparatie kan worden overgegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s