Kroon 1.4 herbevestigd

De 71-jarige heer uit regio Rotterdam consulteerde dd 6-6-2016 / 27-6-2016 met een uitgevallen kroon op 1.4. Na voldoende preparatie met Healozon en enige weken natuurlijk herstel met speciale spoeling en spray is de kroon vastgezet met glascarbomeer kroon cement (GCP biocompatibel haaietandvulmateriaal). De prognosis is goed. Er werd een jaar zorggarantie verstrekt. Er is nog wat overmaat aan cement te zien. Dit werd voorlopig even gelaten om de hechting van de kroon niet te verstoren. Meneer toonde zich tevreden en had het er wel voor over om een paar keer naar Friesland op en neer te rijden voor deze non-invasieve reparatie. Hier stemmen wij van harte mee in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s