Spirituele geleiding bij ozon

GC Equia Forte A2
Glas ionomeer van GC

 

De 61-jarige veterinair landbouwkundig ingenieur verloor zijn kroon op element 1.7 met verzoek tot reparatie. Vooraf had deze paranormaal begaafde zijn “medisch team,” verblijvend op spiritueel Kosmisch vlak, om raad en bijstand verzocht. Hij was ervan verzekerd dat de tandwortel kon worden gerepareerd. Dit email bericht ontving ik:

Geachte heer Brandsma, Zoals afgesproken wil ik u bij deze op de hoogte brengen van de ervaringen van het medisch team dat onlangs bij de Ozonbehandeling aan mijn 1.7 aanwezig was. Ik heb het volgende begrepen: Allereerst bedankt het team voor het feit dat zij, ook van hun kant, aanwezig mochten zijn. Ze benadrukken dat ze dit heel bijzonder hebben gevonden en ze zijn daar ook dankbaar voor. Het verbaasde hen hoe diep de behandeling, de Ozon, in de kaak werkzaam was. Verder spraken ze hun bewondering uit over uw kundigheid en de kwaliteit van de gebruikte techniek. De behandeling aan de 1.7 is zeer succesvol verlopen. Het team heeft nog verder gewerkt aan de bloedvatvoorziening zodat de voeding aan het element, voor zover mogelijk, nog zou verbeteren. Daarnaast is de hergroei van kaakbot geïnitieerd. Dit zal tot een lichte hergroei leiden. Ze doen dit om de Ozonbehandeling tot een succes te maken. Het team wees mij er op dat er met de Ozonbehandeling nog meer mogelijk is. Ze moedigen u aan er mee door te gaan. Wat u nu doet is een sterke basis om op verder te bouwen. Over een aantal jaren zullen de reguliere tandartsen niet meer om deze behandeling heen kunnen. Het team geeft daarbij een maximaal van 5 jaren Aardse tijd aan. Tandartsen zullen naar u toekomen voor uitleg en advies. Het mooiste aan het eind: Het Medisch team nodigt u uit om contact men hen op te nemen. Dit kan door uw intentie naar hen te doen uitgaan. Zij zullen u dan aangeven wat zij als uitbreidingsmogelijkheden zien. Hartelijk groeten. K.

De tandwortel vertoonde een diepe caviteit in aanvankelijk had ik mijn twijfels. Na preparatie door Healozon werd de wortelcaviteit gerepareerd met GC glasionomeer vulling tot een functionele stompopbouw. Of de kroon nog zal worden herplaatst is van later zorg. Het was een inspirerend gebeuren. Met dank aan het spiritueel medisch team en aan de heer K.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s