Case hoektand caviteit 1.3

De 51-jarige Wageningse ingenieur (vr) vertoont een uitgevallen reparatie van hoektand 13 met chronische ontstekingsverschijnselen van de tandwortel. Met enige Healozon sessies wordt het element uitgeziekt zodat er vervolgens een reparatie kan worden aangebracht zonder de caviteit uit te boren. Dit bioactieve calcium fosfaat preparaat in twee componenten composiet (nieuw) zou geschikt kunnen zijn. In bulk fill zonder etsen en bonding zijn wij voorzichtig positief voor deze optie na onze eerste ervaringen. Of zou glas-ionomeer toch beter zijn? Wij hebben nog een paar maanden om te beslissen. Ik zal mijn leveranciers vragen wat ze ervan denken. http://www.activabioactive.nl/wp-content/uploads/2014/07/Activa-White-paper.pdf   http://www.dental-tribune.com/articles/news/netherlands/19549_nieuw_bioactief_restauratief_materiaal_op_nederlandse_markt.html

For our suppliers: May I draw your intention tot this Canine 1.3 of lady 51 years of age with chronic cariës. Do not worry about the infection, we straighten this out with Healozone. Will your product be suitable for repair in bulk fill with no etching, no bonding, in your view. Please forward me your position suitable for publication on this case as well. Thanks in advance.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s