Healozon nog vrij onbekend

IMG_0012
Y. Jacob Brandsma, Healozon tandzorgprofessional, Soeverein 2236

Healozon kuurt het gebit door oxidatie van suikers uit zetmeelachtige koolhydraten met zuurstofradicalen O2+. Glazuur en tandbeen hoofdzakelijk bestaand uit calciumfosfaat, wordt opgewerkt naar een hogere oxidatie potentie. Natuurlijk verharding en immuniteit van tand-apatiet wordt opgebouwd.

Cariës is fermentatie van koolwaterstofverbindingen, zoals suikers, zetmeel uit brood en aardappelen bijv. wat verzuurt bij tekort aan zuurstof. Zuurstof is namelijk de elektron acceptor die de zuurgraad reguleert. Bij voldoende beschikbare zuurstof om enkel- en meervoudige suikers om te zetten treedt er geen cariës op. Ozon geeft gewone zuurstof een boost als elektron acceptor. Deze negativiteit wordt aan de omgeving onttrokken. Inflammatie, methylatie en ontsteking wordt afgevoerd. Bacteriën gedijend op verzurende suikers worden gebonden aan zuurstof en als CO2 afgezogen door het instrument onder 50milibar vacuum. Nitrogene groepen (vitamines, enzymen, hormonen en eiwitten) met mineralen spelen een bemiddelende rol (in de elektron transport chain en proton pomp) om stofwisseling te reguleren.

Cariës, kiespijn, wortelontstekingen, mobiele elementen, pockets, parodontitis, kaakabces, apexonsteking e.d. worden met succes behandeld. Het element (tand of kies) wordt niet opengehaald met tandartsboor. Het poreuze karakter van tandweefsel laat ozon tot in de wortelpunt doordringen waardoor zelfs wortel- en kaakontstekingen worden gekuurd. Reguliere wortelkanaalbehandelingen worden voorkomen.

De nog enige tandzorg praktijk gebaseerd op Healozon in Nederland is gevestigd in Sneek sinds 2005, na een opstartfase in 2004 te Amsterdam.

Een intake tandzorg werkconsult kunt u aanvragen door T 0515 431260 of T 0515 411411. Er wordt niet geboord. Geen extracties. Geen scaling, planing en pockets sondering. In overleg ultrasound en mineralen poeder osspray naast Healozon behandeling. Dit alles voor een klantvriendelijke prijs per kas of pin.

Healozon werkt met nazorgadviezen die u uitgereikt krijgt ter plekke met toelichting. In harmonie met natuurlijke principes. Suppleties zijn niet noodzakelijk. Daar bent u vrij in.

U wordt geholpen door de heer Y. Jacob Brandsma, tandzorgprofessional-soeverein. Lichaamseigen tandweefsel blijft onaangeroerd. Geen voorbehouden tandheelkundige ingrepen. Alles non-invasief. Reparaties met glasionomeer en composiet na preparatie door ozon zonder tandartsboor. Geen regulier BIG-tandarts. Een andere benadering gewijd aan behoud van het lichaamseigen gebit. Herplaatsen kronen met glasionomeer krooncement bij passende sluiting.

Praktijklocatie Simmerdyk 6 8601 ZP  Sneek

T 0515 431260 T 0515 411411 Openingstijden 12:00 – 18:00 uur op werkdagen

E info@ozontandzorg.nl

Route: Vanaf de A7 afslag 20, vanaf Sneek-Oost kunt u Ring Noord nemen Wijk Hemdijk.  Vanaf Station Sneek: Neem de voetgangersbrug over het spoordok en wandel in zuidwestelijke richting door de wijk Hemdijk richting IJlst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s